Ofertă software integrat pentru firma nou înființată / firmă mica la început de drum.

Vă oferim cea mai nouă tehnologie software pentru firma dvs. Este vorba de soluția internațională de software pentru afaceri Odoo www.odoo.com.
Softul este accesibil din browser exact ca orice aplicație de email sau pagina de google. 
Softul va fi instalat si configurat de noi și hostat default pe serverele noastre. Singura dvs. problemă va fi să aveți conexiune de Internet.
Softul va include website-ul pentru firma dvs., facturări/ plăți, CRM, Proiecte, angajați, portal clienți/furnizori și ce alte nevoi va mai avea firma dvs.
Softul este modular putând oricând adăuga alte funcționalități ca POS, e-commerce, plăți cu cardul, stocuri, .. existând și maketplace cu sute de mii de aplicații apps.odoo.com.
Alegând Odoo ca soluție pentru firma dvs., porniți cu o bază solidă întucât este o soluție scalabilă ce vă permite să creșteti și este o soluție modulară ce vă permite o flexibilitate mare in ce priveste domeniile acoperite.
Alegand serviciul nostru de soft de business, nu aveți nevoie de a angaja progmatori/administratori de sistem, nu trebuie sa platiti zeci sau sute de mii de euro pentru o soluție de soft care chiar daca ar funcționa exact cum va doriti in cațiva ani va fi deja depasită de nevoile firmei dvs sau de schimbarile din piață

1. Creere Website fără E-commerce 300 Euro, sau 500 Euro cu magazin online. Siteul va avea descrierea companiei dvs., serviciie oferite, contact în engleză și română, va avea user si parola pentru a va putea conecta și modifica oricând orice este pe site. Este inclus redirectarea domeniului cumpărat de dvs. certificat SSL pentru ca siteul să fie accest securizat prin https. Este inclus configurarea adresei dvs. de email pentru ca cei de pe site să vă poată trimite mesaje.
2. Hostare aplicație Odoo 300Euro ( ce conține și pagina web) configurat pentru nevoile dvs standard: facturare, angajati/utilizatori, portal clienți si furnizori, plăți/încasări, liste preț, proiect/crm si diverse automatizari ce ați avea nevoie. Hostarea include și un numar de 5 tichete pe lună pentru probleme generale și nelimitat pentru probleme tehnice. Include backup săptămânal pe email sau o sftp.
3. Posiblitate de oferire și contabilitate întrucât contabilitatea este doar un rezultat automat din datele introduse în soft.

Pentru serviciul de Website și/sau hostare , intrucât veniți din partea partenerului nostru ....................................................  aveți o reducere de 5%.