Odoo este o suita de applicații software integrate pentru managementul companiei ca de exemplu: CRM, magazin online, contabilitate, producție, management de proiect, HR, Vanzări, Achiziții, portal clienți furnizori, gestiune stocuri. Versiunea Comunitry nu neceisata plata unei licențe pentru a o folosi fiind licențiată sub GNU LGPLv3. Versiunea Enterprise are in plus cateva servicii si aplicatii. Codul sursa pentru framework și modulele de bază sunt întreținute de compania din Belgia Odoo S.A.  

Odoo are peste 7 000 000 useri și este folosit internațional, avand module specifice pentru fiecare tară. Este singura platformă atat de modulară, modernă și care atinge toate domeniile și care poate fi folosită să rulați toate procesele de business.

În ultimii 8 ani am dezvoltat numeroase proiecte bazate pe Odoo incluzând website-uri, magazine virtuale (eCommerce), customizarea aplicațiilor standard și dezvoltarea unor soluții complete custom în Odoo.

Ne face plăcere să interacționăm cu clienții, să dezoltăm software de calitate și sa oferim suport dacă este nevoie. 

Pentru proiect noi folosim doar Odoo 16 intrucat față de versiunile anterioare schimbările de viteză, interfață și raportare sunt spectaculoase.

Servicii dezvoltare Odoo:

- customizăm module Odoo/Open ERP

- vă oferim modulele necesare precum și training pentru folosirea Odoo pentru o firmă din Romania ( gestiune stoc-uri, facturare, e-factura, declarații Anaf, Declarații vamale, resurse umane, contabilitate, curieri transport, plata cu cardul, ..)

- customizăm sau dezvoltam pagini web și platforme magazine online eCommerce Odoo

- vă hostăm și intreținem instanțele dvs. Odoo 

- vă facem deploy în cloud sau pe echipamnentele dvs. instanțele Odoo


- migrăm module de la o versiune la alta de Odoo

- importăm/exportăm date dintr-o baza de date in alta și realizăm module custom de import/export/sincronizare

- rezolvăm probleme de conflict între module cumpărate și cele existente

- adaugăm și customizăm modulele Odoo default sau dezvoltate custom

- vă oferim viteză maximă de implementare, calitate foarte ridicată a codului, implementare exact a / și cum s-a stablit, suport și informații la obiect întrucât sunt date direct de dezvolatori experimentați fară intermedierea consulaților și persoanelor de vânzare